Welcome To My Blog The Name Is Little Panda.Thanks For viewing My Bloggie {Follow |Dashboard}
Little Panda
Kek Kukus ke Hangus ?
Tuesday, November 6, 2012 | 11:30 PM | 1 comments
Assalamualaikum, Hye. Dah lama tk update blog, rasanya dah berbulan-bulan dah. Kenapa ? tak yah tahu lha.Semalam amalina buat kek dgn Afiq.Afiq pun ada tolong tapi tolong mengacau je la.Pada asal nya nak buat cupcake, Last-2 tak jadi sebab tak naik-naik.Masa tengah kukus cupcake tu, mak amalina suruh turun bawah angkat barang.Bila dh sampai bawah, terlupa pulak nak tutup api, bila naik-2 je, tengok air dh kering. nasib baik tak terbakar rumah.Pastu bermula lah ceramah drpd mak amalina.Lama jugak ceramah nya,lebih lama daripada biasa.Kek amalina ni lain sikit, sebab leper jer.Macam bukan kek pun ada. HAHA :D Nak tengok tak kek dia ? Kejap ehh. 

#Dah kene makan sikit

Kek ni tak la sesedap kek yg macam mak korang buat.Kek ni biasa-2 je. Kepada Super G sorry tau sebab tak dapat buat kek ni dgn korang. Hope kita dapat buat cupcake ramai-2 macam hari tu lagi :D Nanti boleh la kita bukak kedai kek sama-2. Dah la sampai sini je la. dah tak tau dah nak tulis apa lagi ni. Bye-2. 

#Ni ha cupcake yg tak jadi uhh. 


Page owner on page
Monday, February 6, 2012 | 4:40 AM | 1 comments

Page owner on page ? macam mana tu ?
macam ni la :


or 


Ha ? Dah tau dah ? okay, cara buat dia macam ni :
1) Mestilah ada Page
2) Pergi ke page anda. Then, 




Okay Done ! Pergi la tengok dekat facebook korang. Jadi tak ? kalau tak jadi mehh sini cakap ngn amalina. Hahaha, btw tuto ni amalina yg buat sendiri, not copy to other. ;D kbai-bai 


How to create PUBLIC status on facebook
Sunday, February 5, 2012 | 6:36 AM | 2 comments
#Wahh, sedapnya coklat tu xD 

1) Log in facebook
2) Buatlah status yg anda mahu. Then : 



Easy right ? okay. kbai-bai 





OLD

I'm not perfect,but I try my best ♥